Hartje centrum Utrecht


Bed and Beans, gelegen in hartje centrum, is een unieke plek om enkele dagen te genieten van de stad Utrecht. Alle toeristische bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft, zijn lopend bereikbaar.

Het appartement ligt om de hoek van de Voorstraat, een van de hipste straten van Utrecht met verschillende mode-, interieur- en lifestyle winkels en goede horecagelegenheden. Neude en de Dom liggen op steenworp afstand en u bent in slechts 10 minuten lopen op het centraal station (of enkele minuten met de bus).


Centrum Utrecht te voet ontdekken

Utrecht is een heerlijke plek om rond te dolen, geen kaart of Google maps mee, maar gewoon de deur uit lopen en op ontdekkingstocht gaan! Je wandelt door eeuwenoude straten, middeleeuwse steegjes en verborgen hofjes. Achter elk muurtje wacht weer een historische, culturele of architectonische verrassing.

Minder avontuurlijk ingesteld? Annick helpt je graag op weg. In het appartement ligt een map met een paar mooie wandelroutes door het centrum van Utrecht met leuke tips!


Groter Utrecht per fiets ontdekken

Alle attracties en bezienswaardigheden in het centrum van Utrecht zijn zeer goed lopend vanuit het appartement te bereiken. Maar ook in de omgeving van de stad valt er op de fiets veel te ontdekken. Denk aan de bossen, parken, oude forten, de Vecht met mooie plaatjes als Oud-zuilen, Maarssen en Breukelen, of de Maarsseveense Plassen.

Ook Theehuis Rhijnauwen, landgoed Amelisweerd en Kasteel de Haar in Haarzuilens zijn per fiets goed bereikbaar. Voor een kleine vergoeding kunt u bij Bed and Beans fietsen huren.


Kijk hiervoor bij Extra Services