Boek Extra Services bij je verblijf in BED and BEANS!


Breakfast

Bed and Beans staat voor een heerlijk bed en onbeperkt de lekkerste koffie. Er wordt niet standaard een ontbijt geserveerd. U hebt de beschikking over een volledig ingerichte keuken en de supermarkt (Albert Heijn) is om de hoek op slechts 50 meter lopen, zodat u uw eigen maaltijden kunt verzorgen.

Op loopafstand vindt u enkele goede gelegenheden om een heerlijk ontbijtje te verkrijgen: de Yoghurt Barn (u krijgt van Bed and Beans een voucher voor een gratis koffie bij een yoghurt), The Village Coffee & Music (beste koffiezaak van Nederland 2013), Zenwich Cafe (om de hoek) of een van de andere vele gezellige zaakjes in de stad. Ook Bakker Bart (2,75 euro) en de Hema (2 euro) bieden ontbijt aan.


Uiteraard kan ook Annick een heerlijk ontbijtje voor u verzorgen. U hebt de keuze uit de volgende mogelijkheden:


- Bij aankomst een goed gevulde koelkast met alle benodigheden voor een goede start van de dag op een door u zelf te bepalen moment.

- Een ontbijt geserveerd in het appartement tussen 08.00 en 10.00 uur (ook met champagne mogelijk!).


Vraag Annick per email of telefoon (06-11362709) naar alle mogelijkheden.

Prive rondvaart per sloep

Utrecht is misschien wel het allermooiste vanaf de Oudegracht, het bekendste water van de stad, met haar unieke middeleeuwse werfkelders en bruggenstelsel. Geniet onder het genot van een hapje en drankje van een middag of avond varen in een prive sloep.

De kosten bedragen 75 euro per uur (inclusief schipper, exclusief eten en drinken, maximaal 8 personen). Vraag gerust naar de mogelijkheden en verras uw man of vrouw, vriend of vriendin met een romantische rondvaart!


Reserveringen zijn mogelijk via Annick. 


Fietsen huren

Boek een fiets bij uw verblijf om ook buiten het centrum van Utrecht op ontdekkingstocht te gaan! In de map van het Bed and Beans appartement zijn verschillende mooie fietsroutes voor u geselecteerd.

Vraag Annick per email of telefoon (06-11362709) naar de mogelijkheden.


Utrecht is bij uitstek een fietsstad. Vanuit het centrum ben je in 20 minuten aan de rand van de stad. Ideaal dus voor een mooie fietstocht langs de grachten, een ritje door de natuur of een uitstapje naar bijvoorbeeld Zeist of De Bilt. 


Kinderpakket

Kinderen zijn van harte welkom. Voor de kleintjes heeft Annick een speciaal kinderpakket samengesteld, zodat u niet alles hoeft mee te slepen. Kosten 10 euro per dag.

Het pakket bestaat uit: 

  • kinderstoel
  • kinderbedje en matras
  • kinderbadje
  • grote doos met speelgoed

Annick helpt u graag met alle benodigheden (contact per email of telefoon 06-11362709).